سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

فلاشینگ عرشه با عمق‌های متفاوت نیاز به اجرای قالب بندی را که کاری پر هزینه و زمان بر است حذف خواهد.

عرشه‌های ویژه شامل دسته بندی گسترده‌ای از عرشه‌های فولادی است. این سبک از عرشه‌ها به گونه‌ای طراحی شده اند که بتوانند دهانه‌های بزرگ‌تری را ایجاد کنند تا دست طراح معماری در طراحی فضاها تا آنجا که می‌تواند باز باشد. این کار بهترین راه برای طراحی مدرن یک ساختمان است.

بتن ریزی آخرین مرحله از اجرای سقف عرشه فولادی می باشد. بتن مورد نیاز برای یک متر مربع سقف عرشه فولادی به صورت تقریبی ۰٫۱۱ متر مکعب می باشد که ۱۱% از هزینه کل تهیه و اجرای سقف عرشه فولادی را شامل می شود.

هنگامی که برای اولین بار از سیستم عرشه فولادی استفاده شد، به آن به‌عنوان یک نسخه اولیه برای آزمایش نوعی سقف کامپوزیت جدید با دال یک طرفه نگاه می‌شد. با این همه، برخی از مزایا این سیستم نسبت به فرم‌های معمولی سقف مانند صرفه جویی در هزینه و زمان ساخت و هماهنگی آن با روکش بتنی باعث تا کاربرد آن هر روز گسترش یابد.

اجرای سیستم تهویه مناسب برای تنظیم دمای داخل ساختمان و جلوگیری از تجمع رطوبت.

عرشه‌های فولادی که شامل گیره‌های نر و ماده هستند در یکدیگر قفل می‌شوند.

عرشه سقف فلزی فشار ناشی از وزش باد را از طریق عمل دیافراگم به عناصر عمودی سیستم‌های مقاوم در برابر نیروی جانبی منتقل می‌کند. سقف عرشه فولادی در نحوه مقاومت در برابر نیروی افقی متفاوت هستند.

دلیل کاربرد زیاد آن هم فاصله مناسب بین کنگره‌های آن است که باعث نفوذ مناسب بتن شده و گیرایی ترکیب بتن و عرشه را افزایش می‌دهد.

در ادامه به مهم‌ترین تولیدکنندگان عرشه فولادی اشاره می‌کنیم.

به دلیل اینکه مرحله نصب ورقه ها بدون جوشکاری و فقط توسط میخ های فولادی صورت میگیرد، سرعت اجرا بالاتر می رود.

ویژگی‌های منحصر به فرد عرشه فولادی نظیر نسبت مقاومت به وزن پایین، هزینه کم و اجرای ساده باعث کاربرد گسترده آن در ساخت سقف عرشه فولادی و کف کامپوزیتی سازه‌های مختلف شده است.

حالا پس از گذشت یک قرن سقف های عرشه کامپوزیتی به یکی از پرطرفدارترین مصالح ساختمانی تبدیل شده است.ابتدا از این سقف فقط سقف عرشه فولادی به عنوان قالب درجا برای انجام بتن ریزی سقف های معمول و متداول استفاده می کردید.

دپو و انتقال به طبقات: پس از اینکه ورق‌های کامپوزیت در کارگاه دپو می‌شوند. به محل ساخت ساختمان برده شده و در آنجا تنها با استفاده از یک بالابر و بدون نیاز به نیروهای انسانی به ترازهای مختلف طبقات انتقال داده می‌شوند.

درواقع سقف عرشه فولادی، نوعی سقف خمشی مختلط می‌باشد چراکه در طراحی و ساخت آن از دو عنصر، ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل و برش‌گیر‌ها یا همان گل‌میخ‌ها که در ادامه مقاله به معرفی کامل آن‌ها خواهیم پرداخت، استفاده می‌شود.

Report this page